barques dans le marais poitevin héron dans la venise verte la maison bleue, icône du marais poitevin balade en kayak sur les canaux de la venise verte barque sur la venise verte libellule dans le marais poitevin balade en vélo dans le marais poitevin les canaux du marais poitevin balade en kayak sur les canaux du marais poitevin balade en vélo sur le bord des canaux dans le marais poitevin la flore dans le marais poitevin feu sur l'eau dans la venise verte coté nature dans le marais poitevin libellule dans la venise verte le martin-pêcheur dans le marais poitevin

Campsite «Le Martin-Pêcheur» - Magné - Deux-Sèvres - France

Your campsite near Marais Poitevin - +33 549 357 181

ZOEK EN BOEK UW VERBLIJF

Welkom op Camping «Le Martin-Pêcheur»

village de magné proche de niort 79

Camping vlakbij natuurgebied Marais Poitevin, tussen Niort en Coulon, in de Deux-Sèvres.

In de afgelopen eeuwen heeft de mens de Marais Poitevin gevormd, een uniek natuurpark in het Zuid-Westen van Frankrijk. Hier vindt u rust en een groot aantal wandel- en fietspaden midden in een ongerepte en groene natuur, doorlopen met waterwegen.

Camping «Le Martin-Pêcheur» ligt halverwege Niort en Coulon, in Magné, een vredig en vriendelijk dorp in het interregionale natuurpark Marais Poitevin, een bijzonder natuurgebied. Vanwege zijn oppervlakte is dit het tweede moerasgebied van Frankrijk én het staat sinds 2010 op de lijst van de ‘Grands Sites de France’.

De camping is ideaal gelegen op 8 km van Niort, 6 km van Coulon en de bekende aanlegsteigers van de Marais Poitevin. Het is een uitstekend startpunt om de landschappen te ontdekken die bezaaid zijn met de kanaaltjes van het Groene Venetië, of u nu vertrekt met de fiets, de boot, per kano of te voet.

De Marais Poitevin is de ideale plek voor liefhebbers van natuur en biedt een prachtig gebied om er even helemaal tussenuit te kunnen. Dit juweeltje van de natuur ligt ook slechts een uur van La Rochelle en de stranden, maar ook de eilandjes van de Vendée en de Charente-Maritime liggen binnen bereik.

Camping «Le Martin-Pêcheur» is voorzien van modern sanitair, toegankelijk voor minder validen.

barques marais poitevin


Opening dates :

 

Openingstijden receptie :

Follow our current events:

Follow our current events on FaceBook

Gemeentelijk zwembad :

Reserveren :

Brochures-Contracts :

Contact us :

You can contact us by telephone at
+33(0)5 49 35 71 81, or by using the contact form.

Events in the vicinity :

Partner campings :

camping le Val-Vert - proche de Royan - Charente-Maritime

Camping "Val-Vert"
ligt vlakbij Royan,
op 900 m van het strand.

Our Address

qrcode coordonnées camping le martin-pêcheur - 79460 Magné

Camping
le Martin-Pêcheur

155 av. du Marais Poitevin
79460 Magné - France

Tél. : +33 549 357 181

The News ?